Contact

Klik op de rubriek die past bij uw vraag. Neem contact met ons op in het Nederlands of Engels, maar houd er rekening mee dat het soms langer kan duren als u een antwoord van ons krijgt in het Nederlands.

Boeken

De gemakkelijkste, snelste en veiligste manier om tickets te bestellen is een reservatie te doen op deze website. U kunt tevens onze helpdesk bellen (Engels en Scandinavische sprekend personeel) op het nummer +31 (0)70 891 26 05, maar u zult nog steeds online dienen te reserveren op onze website. U kunt uw vragen ook via ons contact-formulier, dat op deze pagina te vinden is, verzenden en wij zullen ons zo spoedig mogelijk met u in verbinding stellen.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Annulering

Normalerwijze kun u geboekte en betaalde tickets voor Madrid niet meer annuleren, terugbetaald krijgen of wijzigen, van welk feit wij u bij het begin van het boekingsproces op de hoogte stellen, en dat u bevestigt wanneer u onze algemene voorwaarden accepteert.

We zullen natuurlijk alles doen wat modelijk is om u te helpen, indien u de pech heeft geen gebruik te kunnen maken van uw tickets. Contacteer ons dan via het contact-formulier, dat te vinden is op deze pagina, en we zullen ons uiterste best doen om uw reservatie proberen te wijzigen, te annuleren of uw tickets door te verkopen aan andere klanten, maar we kunnen niets beloven.

Indien het ons lukt om uw tickets te annuleren of door te verkopen aan andere klanten, zal het enige tijd duren voordat u een terugbetaling ontvangt. Het kan tot 1-2 weken duren, na de datum van het evenement. U dient tevens te aanvaarden dat u mogelijk annuleringskosten of een toeslag op de doorverkoop dient te betalen indien het ons lukt uw tickets te annuleren of door te verkopen. Indien het ons niet lukt uw tickets te annuleren of door te verkopen, zullen er geen kosten worden toegepast.

Annuleringsdekking

Hier bij MadridTickets.nl kunt u een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van uw tickets dekt bij ongeval of ziekte bij u of uw medereizigers of uw meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 5% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
U krijgt een volledige vergoeding (waarvan afgetrokken de betaalde kosten voor de annuleringsdekking) in geval van ziekte, ongeval of overlijden als u, degene die de tickets heeft geboekt, de persoon in kwestie bent of uw naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer or zus, ouders) of sommige van uw medereizigers die het evenement met u zouden bezoeken, Onze annuleringsdekking is geldig totdat u fysiek aan de reis begint, in het meeste geval is dit als u aan boord gaat van het vliegtuig, trein e.d. in uw land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met uw tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is gelding vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van uw annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
U moet ons via het volgende e-mailadres inlichten wanneer u gebruik dient te maken van de annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. U dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medische akte:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldige medische akte. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldige medische akte hebben ontvangen samen met een kopie van uw annuleringsdekking. Op de medische akte moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan.
Gelieve de medische akte samen met een kopie van uw annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
MadridtTckets.nl mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Netherlands.

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als sommige medereizigers van u, degene die de tickets heeft aangekocht, moeten annuleren, hebben we naast de medische akte en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat u de voorstelling samen zou bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als u vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als u niet op tijd arriveert op de dag van uw geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als u spijt hebt van de aankoop van uw tickets.
- Als u geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals bijv. door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als u uw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens uw verblijf in Madrid.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

MadridTickets.nl powered by Ticmate

MadridTickets.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen