Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Barajas Airport Privé Transfer

Vanaf € 0

Ook altijd zo een stress op het vliegveld om het juiste vervoersmiddel te vinden of pakt u altijd een veel te dure taxi? Kies deze keer voor privé vervoer naar Madrid, zonder veel gedoe en u bespaart zelf op uw kosten. Ontmoet onze chauffeur op Barajas Airport Madrid en hij brengt u direct naar uw hotel.

Of u nu alleen reist, met zijn tweeën of met een grote groep. Hoe dan ook brengen onze ervaren en professionele chauffeurs u zondere enkele zorgen van en naar Barajas.

Boek hier uw snelle en efficiënte vervoer naar Madrid vanaf Barajas. Op het vliegveld stapt u in en u wordt direct naar uw hotel gebracht. U heeft de mogelijkheid om een enkel rit te boeken of een retour rit. En dat allemaal met uw eigen chauffeur.

Belangrijke informatie:

- Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de ticket per e-mail opgestuurd. Print deze voucher uit en neem mee naar locatie.

- Als u een retour rit wilt boeken moet een een rit van het vliegveld naar uw hotel boeken en een ticket voor de terugweg apart, aangezien u voor beide ritten een apart boekingsnummer nodig heeft.

- Voordat u de boeking voltooid, wordt u gevraagd de de namen van de passagiers aan te geven, vlucht details en uw hotel (inclusief adres en telefoon nummer) zodat alles voor u geregeld kan worden.

- De prijs voor kinderen en volwassenen zijn gelijk.

- De prijs op deze pagina zijn per auto en niet per persoon.

- U heeft de keuze uit een sedan als u met 1-3 personen bent of een busje als u met 4-6 personen bent. 

- U mag 1 koffer en 1 stuk handbagage meenemen per persoon.

- De prijs voor privé Barajas Airport vervoer is inclusief fooi, tol en btw.

- Helaas kunt u geen gebruik maken van deze dienst op 24, 25 & 26 december en 1 januari.

Openingstijden

Deze service is niet beschikbaar op 24, 25 en 31 december en 1 januari.

Bestel

woe, 19 dec 2018

Routebeschrijving