Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Hapsburgs Madrid & Prado Museum

Vanaf € 63.9

Geniet van een pittoreske begeleide tour door het Hapsburgs Madrid en een bezoek aan het wereldberoemde Prado Museum. Samen met uw plaatselijke gids verkent u het Hapsburg Madrid, gevolgd door een begeleide tour door het Prado Museum.

Hoogtepunten:
- Verken het Hapsburgs Madrid
- Vermijdt de wachtrij bij het Prado Museum
- Bewonder de Renaissance en Barok architectuur
- Geniet van een gratis drankje bij een café

Verken het Hapsburgs Madrid & het Prado Museum
Hapsburg is de naam die aan Madrid werd gegeven toen de Hapsburg dynastie in Spanje regeerde. Deze regeerperiode begon met Charles I, die de stad met paleizen en monumenten verrijkten. Later benoemde Philip II Madrid als hoofdstad van Spanje en de stad groeide dramatisch.

Uw gids neemt u mij op een pittoreske tour rondom het Hapsburg Madrid en toont u de ongelofelijke gebouwen in Renaissance en Barok stijl uit dit tijdperk.

Tijdens de tour kunnen we genieten van een pauze en een gratis drankje bij een gezellig café in deze populaire regio van Madrid.

Het tweede gedeelte van de tour is een begeleide tour door het wereldberoemde Museo Nacional del Prado, beter bekend als het Prado Museum. Het Prado Museum is de grootste kunstgalerij in de wereld en één van de belangrijkste toeristenattracties in Spanje. Samen met uw gids vermijdt u de wachtrij en loopt u meteen het museum binnen.

Het Prado Museum vertoont een aantal van de grootste meesterwerken zoals The Garden of Earthly Delights door Bosch, The Nobleman with his hand on his Chest door El Greco, Las Meninas door Velázquez and The Family of Carlos IV door Goya.

Mocht u ook het koninklijke paleis Palacio Real willen bezoeken dan kunt u kiezen voor onze Hapsburg Madrid en Koninklijke Paleis Tour.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee op de tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Julia Travel Office. Het adres staat vermeld op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt aan Prado Museum.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten.

In welke talen is de tour beschikbaar?
De tour is beschikbaar in het Engels en Spaans.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6 en 15 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

 

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijks om 10 AM. Tijdens de winter vertrekt deze tour alleen op woensdag.

Bestel

woe, 19 dec 2018

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Live guide

Duur: 3 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Hapsburgs Madrid & Prado Museum

Calle de San Nicolás 15 Madrid 28013