Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Koninklijke Paleizen in Madrid: rondleiding

 
Vanaf € 86,60

Sla de wachtrij over naar het Koninklijk Paleis in Madrid! U krijgt een rondleiding door het paleis waar u de prachtige koninklijke kamers bewondert, de vertrekken, de Spaanse kroon en troon. U reist ook naar het koninklijk paleis in Aranjuez waar u buiten de wachtrij overslaat. Hier ziet u de vele decoratieve kamers en het museum van de koninklijke Feluccas.

Hoogtepunten

- Sla de wachtrijen over bij de Koninklijke Paleizen
- Bekijk de indrukwekkende koninklijke kroon en troon
- Bezoek het Museum van de Koninklijke Feluccas
- Leer alles over de geschiedenis van de paleizen
- Ga mee met een rondleiding met gids door de paleizen

Wat kan ik verwachten?

Bent u klaar voor meer royalties dan u zult zien in het tv-programma Blauw Bloed? Deze tour maakt het compleet met een bezoek aan zowel het Koninklijk Paleis in Madrid als aan het Koninklijk Paleis in Aranjuez.

Het Konlinklijke Paleis in Madrid was gebouwd in de 18e eeuw en was het eerste officiële onderkomen van de Spaanse Monarchie van 1765 tot 1931. De prachtige kamers omvatten de vertrekken van de koningin, de vertrekken van Koning Charles III en ook de kamers waar u de troon en kroon kunt bekijken. Tijdens deze rondleiding ziet u ook de hoofdtrap, het Armory plein en de koninklijke kapel.

Na de rondleiding door het Koninklijk Paleis, kunt u zelf nog wat tijd doorbrengen in de Koninklijke Wapenkamer en geniet u van het uitzicht vanaf het uitkijkpunt op het Armory plein.

Vervolgens gaat de tour verder naar de andere Koninklijke plek in Aranjuez, waar Spaanse royalties tot het einde van de 19e eeuw leefden. Het rijkelijk versierde paleis werd in 2001 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Eén van de mooiste kamers zijn de troonzaal van Elizabeth II en de Chinese porseleinkamer. In Aranjuez vindt u ook het Museum van de Koninklijke Feluccas, gebouwd in 1963. Het museum toont boten die worden gebruikt door de koninklijke familie. Alles bij elkaar opgeteld is dit een echte koninklijke ervaring!

Hoe werkt het?

Kort nadat uw boeking is voltooid, worden uw tickets direct naar u gemaild. Neem een geprinte versie mee of laat het tickets zien vanaf uw mobiele telefoon.

Hoe gaat de tour in zijn werk?
De tour is verdeeld in twee delen. U ontmoet uw gids aanvankelijk op het ontmoetingspunt vlakbij het Koninklijk Paleis in Madrid, waarna u wordt rondgeleid door het paleis. Na deze rondleiding en wat tijd voor uzelf, gaat u terug naar het ontmoetingspunt om in te checken voor het tweede gedeelte van de tour. Per bus vertrekt u naar Aranjuez.

Belangrijke informatie

- Omdat u veel zult lopen, raden wij u aan om geschikt schoeisel en kleding te dragen.

Ticket categorieën

Volwassene
Kind (0-4): Gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Vervoer van en naar uw hotel
- Lunch en drankjes

Bestel

woe, 25 nov 2020

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live guide

Duur: 5 uur 30 minuten

Wat is inclusief?

- Toegang waarbij u de wachtrij overslaat tot het Koninklijk Paleis in Madrid
- Toegang waarbij u de wachtrij overslaat tot het Koninklijk Paleis in Aranjuez
- Een rondleiding met gids in beide paleizen
- Tweetalige gids: Engels of Spaans
- Vervoer in een bus met airconidition
- Radio guide systeem

Routebeschrijving

Rondleiding Koninklijke Paleizen in Madrid

Adres
Calle de San Nicolás, 15 28013 Madrid

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!