Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Madrid Segway Tour

Vanaf € 36.8
Madrid vanaf een Segway moet wel de meest leuke manier zien om een stad te bezichtigen. Het is niet alleen leuk maar u ziet veel van de stad en komt veel over Madrid te weten. Boek uw tickets voor de Madrid Segway Tour hier!

Wij stellen veiligheid voorop en daarom start elke tour met een veiligheidsinstructie en een basis training voordat we vertrekken.

We bieden 2 routes aan!

Downtown Madrid Segway Tour
Het is onze leukste en meest originele Segway Tour door het centrum van Madrid. Als je nieuw bent in Madrid en niet weet wat te doen en zien in de stad, of als je de stad op een andere manier wilt leren kennen op een nieuw voertuig, dan is dit de perfecte tour in Madrid voor jou.
Tijdens deze tour kom je langs Plaza de Callao, Gran Vía, Plaza de España, Paseo del Pintor Rosales, Debod's Tempel, Plaza de Oriente en het Koninklijk Paleis.
Duur van de Downtown Madrid Segway Tour is 1,5 uur.

San Miguel Markt Tour:
Er zijn twee dingen in Madrid die je gedaan moet  hebben: een Segway door de stad rijden en de beroemde tapas proberen. In Madrid-Segway maken wij het makkelijk voor je en nodigen wij je uit voor een originele Segway Tour met een bezoek aan de beroemde historische Markt van San Miguel, de beste plek om lokale producten te proberen.
Daarnaast kom je met deze tour langs Gran Vía, Plaza de Callao, Plaza de España, Debod Tempel, het Koninkleijk Paleis, de Kathedraal van Almudena, Puerta del Sol van Madrid en Preciados.
Duur van de San Miguel Markt Tour is 2,5 uur. 

Het maakt niet uit voor welke tour u kiest, u bent er van verzekerd dat u Madrid leert kennen op een ongebruikelijke en leuke manier!

Belangrijke informatie: 
- De tour is in het Engels! De ticket is ALLEEN geldig op de gereserveerde datum.
- Let er a.u.b. op dat deze tour op aanvraag is en dat het tot 48 uur duurt om deze bevestigd te krijgen. ?
- Kinderen onder de 8 jaar of minder dan 135 cm kunnen niet aan de tour deelnemen.
- Bestuurders moeten de mogelijkheid hebben om specifieke bewegingen te maken zoals trappen op- en afklimmen zonder begeleiding. ?
- We raden het aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen. De tours kunnen in de regen of in zonneschijn plaatsvinden, draag dus weerbestendige kleding en geschikte schoenen.
-Regenjassen en Helmen,zijn wanneer nodig, op aanvraag gratis voorhanden.?

Openingstijden

Dagelijks om 11:00 u. & 12:00 Van Mrt – Okt ook om 14:00 u. & 16:00 u.

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 2 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Madrid Segway Tour

Adres
Madrid Segway Tour, Calle ESCALINATA, 10, Plaza de Isabel II (Opera), at the corner of McDonald’s. The tour will also end at this point.

×