Zoek tickets

Tevreden klanten

Ticmate Liefdadigheid

Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over MadridTickets.nl

MadridTickets.nl is een Zweeds bedrijf met kantoren in Zweden, Kopenhagen, Barcelona en een call center in Londen. De missie van MadridTickets.nl bestaat erin iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van informatie en tickets voor attracties, Flamenco shows, bezienswaardigheden en diner arrangementen in Madrid, op een snelle, veilige en probleemloze manier verder te helpen. Dankzij onze plaatselijke aanbiedingen en relaties, kunnen wij steeds competitieve prijzen aanbieden, ook voor evenementen die reeds uitverkocht kunnen zijn in Madrid. Wij garanderen u als klant, dat u uw tickets kunt kopen op een veilige manier in een beveiligde omgeving, en we zullen ons uiterste best doen om van uw verblijf in Madrid een succes te maken zodat uw dromen worden verwezenlijkt.

Een zakenidee gedreven door passie en interesse

De man achter MadridTickets.nl, Marcus Moeschlin, heeft zelf een gepassioneerde verhouding voor elk soort arrangementen. Reeds als 18-jarige arrangeerde hij reizen naar rockconcerten in Zweden. Drie jaar later in 1985 werkte Marcus samen met Cornelis Vreeswijks´laatste tourné en platen. Daarna is het een lange en spannende carrière geweest. Een carrière die altijd gefokuseerd is geweest op het aanbieden van goede arrangementer en internationale belevenissen voor overkomelijke prijzen, niet op zijn minst in Marcus´ tijd als eigenaar van Box Office op Norrmalmstorg in Stockholm. Marcus is ook tussen de handvol van digitaalpionieren in de gebeurtenissen-wereld omdat hij ook zo vroeg als 1990 deel had in het schapen van Global Tickets - een uniek netwerk - waar 22 landen onder elkaar electronisch kochten en verkochten tickets voor internationale arrangementen. Dit op een tijdspunt waar de concurrentie nog steeds Fax, telex en telefoon gebruikte. Voor dit pionierswerk ontving het netwerk in 1992 de Britse prijs "Queen´s Award" voor het beste exportidee.

Op het kantoor in Kopenhagen, Stockholm en Barcelona zit Kim Harbers, Lene Aagesen, Camilla Bidstrup, Lea Levach, Anna Leppäniemi en Jessica Horton. Ze hebben net zoals Marcus een gepassioneerde verhouding voor alle soort arrangementen in de gehele wereld, met het hoofdgewicht op musicals en voetbal.

MadridTickets.nl is in het bezit van Ticmate

Marcus Moeschlin's belangrijkste bedrijf Ticmate bestaat pas sinds 2006, en kende een gestage groei vanaf het begin. Ticmate's visie is om de toonaangevende leverancier in Europa te zijn voor de ticketverkoop voor allerhande internationale evenementen en reizen. Als onderdeel van deze strategie lanceerde Ticmate haar eerste muzikale website: LondonMusikaler.se. Thans bestaat LondonMusikaler.se in tien verschillende talen en in meer dan tien landen LondenMusicals.nl in Nederland behoort hier ook toe. De visie voor NewYorkMusicals.nl bestaat erin dat het ook beschikbaar dient te zijn in meer dan 15 talen, en bijstand dient te bieden aan plaatselijke klanten in meer dan 40 landen. Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.nl en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, ParijsTickets.nl, NewYorkTicket.nl, BarcelonaTicket.nl en RomeTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, Parijs, New York, Barcelona en Rome.

In de Raad van Bestuur vindt u, naast VD Marcus Moeschlin Ole Oftedal, Jan Friedman en Kim Harbers. Oftedal en Friedman hebben beiden jarenlange ervaring in zowel bedrijfsvoering als in verschillende Raad van Bestuur in de handel, het reiswezen en media.