Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Museo Reina Sofía: zonder wachtrij

4.5 (2)
Vanaf € 14,10

Bezoek het Reina Sofía museum in Madrid en bekijk het beste van de moderne Spaanse kunst. Dit museum bevat surrealistische kunst van kunstenaars als Pablo Picasso en Salvador Dalí. En omdat u de wachtrij bij de ingang overslaat, heeft u meer tijd om door te brengen in dit fantastische museum.

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over bij Museo Reina Sofía
- Bekijk surrealistische werken van Picasso, Dalí, Miró en meer
- Bekijk de Spaanse kunstcollectie uit de 20e eeuw
- Wandel door het museum op eigen tempo

Wat kan ik verwachten?

Het Museo Reina Sofía is gevestigd in een voormalig ziekenhuis en biedt de meest diverse collectie van moderne Spaanse kunst die u kunt vinden. De fascinerende surrealistische kunst is hier ronduit inspirerend. Zelf als uw museumbezoek maar van korte duur is, er zijn volop mogelijkheden om een duik te nemen in de analyse van deze schilderijen en sculpturen.

Het middelpunt van het museum is Picasso's olieverfschilderij Guernica, gemaakt als reactie op de bombardementen op Guernica in 1937. De opzettelijke chaos van dit surrealistische schilderij weerspiegelt de moeilijkheid om het geweld dat het uitbeeldt te begrijpen. Het torenhoge werk is meer dan 7,5 meter breed en 3 meter hoog.

Tijdens uw bezoek kunt u ook ander werk van Picasso bestuderen, maar ook werken van Dalí, Miró en vele andere kunstenaars. Naast schilderijen bevat het museum ook een indrukwekkende collectie van sculpturen (inclusief een paar kleurrijke werken van Miró en een buste van Picasso van Pablo Gargallo). Neem de tijd om alles goed in u op te nemen. Of u nu een groot fan bent van surrealistische kunst of gewoon geïnteresseerd bent in moderne kunst, dit museum verrast en imponeert u!

Hoe werkt het?

Uw e-tickets worden rechtstreeks naar uw mailadres gestuurd zodra de boeking is voltooid. Neem een geprint exemplaar mee of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat op zondag na 14:15 uur, alleen Collectie 1 toegankelijk is. Als u alles wilt zien van het museum, raden we u aan uw bezoek op een andere dag te plannen.

Ticket categorieën

Adult (18+)
Child (0-17): Free of charge

Openingstijden

Maandag en woensdag t/m zaterdag: 10:00 - 21:00 uur
Zondag: 10:00- 19:00 uur
Dinsdag: gesloten

Bestel

woe, 24 jul 2024

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Wat is inclusief?

- Sneller toegang tot het museum
- Toegang tot permanente collecties
- Toegang tot tijdelijke tentoonstellingen

Routebeschrijving

Museo Reina Sofía: zonder wachtrij

Adres
52 Calle de Santa Isabel 28012, Madrid

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!