Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Hoogtepunten van Madrid & Prado Museum

Vanaf € 59.8

Met deze populaire sightseeing tour kunt u de vele hoogtepunten van Madrid verkennen en de belangrijkste attracties in gezelschap van uw plaatselijke gids. De tour is inclusief een begeleid bezoek aan het beroemde Prado Museum, dit moet u echt gezien hebben als u Madrid bezoekt.

Hoogtepunten:
- Geniet van een begeleide tour door Madrid
- Verken de rijke historie van Madrid
- Ontvang een gratis drankje bij Hard Rock Café
- Geniet van een begeleide tour door het Prado Museum

Tijdens het eerste deel van deze begeleide tour door Madrid komt u meer te weten over de rijke historie van Madrid. U kunt de middeleeuwse oorsprong van de stad bekijken, zoals het Arabische Fort bij Barrio de la Morería. U kunt ook de Hapsburg Madrid of Felipe II verkennen met zijn Renaissance en Barok gebouwen op Calle Mayor, Plaza Mayor en Plaza de la Villa.

Hierna kunt u genieten van de Bourbon Madrid en de stedelijke inrichting gemaakt door Carlos III en de werken bezoeken van het koninkrijk van Joseph Bonaparte, zoals het Prado Museum.

De tour bevat ook hedendaagse gebieden in Madrid zoals, Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla en ParquedelOeste.

Onderweg zullen wij bij het beroemde Hard Rock Café stoppen voor een gratis drankje.

Het volgende deel van de tour is het wereldbekende Museo Nacional del Prado, beter bekend als het Prado Museum. Het Prado Museum is de grootste kunstgalerij in de wereld en één van de belangrijkste toeristenattracties in Spanje.

Vandaag de dag vertoont het museum een aantal van de grootste meesterwerken zoals The Garden of Earthly Delights door Bosch, The Nobleman with his hand on his Chest door El Greco, Las Meninas door Velázquez and The Family of Carlos IV door Goya.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee op de tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Julia Travel Office. Het adres staat vermeld op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij het Prado Museum.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 4 uur en 30 minuten.

In welke talen is de tour beschikbaar?
De tour is beschikbaar in het Engels en Spaans.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6 en 15 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

 

Ticket categorieën

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-15. Children under age 6 are free when accompanied by a paying adult.

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijks om 9 AM. Tijdens de winter vertrekt de tour alleen op woensdag.

Bestel

woe, 14 nov 2018

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 4 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Hoogtepunten van Madrid & Prado Museum

Calle de San Nicolás 15 Madrid 28013