Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Madrid Fietstour

4.2 (11)
Vanaf € 22,90
Waarom zou je Madrid niet vanaf een fiets bezichtigen? Ga mee op onze Madrid fietstour en ontdek Madrid op een unieke en andere manier. Reserveer uw tickets voor Madrid Fietstour hier!

Als u nou alleen reist of met vrienden, onze fietstour is de perfecte manier om tijd te spenderen in Madrid.

Onze tours bieden u de gezelschap van een deskundig Engels-sprekende gids aan, een comfortabele en “makkelijk berijdbare” fiets, handige tips en adviezen over wat te doen en zien tijdens uw verblijf in Madrid en vooral een leuk en informatief uitstapje in de buitenlucht.

U zult de tour eindigen met het gevoel dat u de bezienswaardigheden heeft gezien en weet wat er in Madrid is te doen, terwijl u plezier maakt en het gezellig hebt.

We fietsen naar de meest belangrijke trekpleisters van Madrid: Templo de Debod, Koninklijk Theater, Koninklijk Paleis, Almudena Kathedraal, Plaza de la Paja, Stadsplein, Plaza Mayor, Puerta del Sol, St. Ann´s plein, Paseo del Prado, Prado Museum, Retiro Park, Alcala Gate en Cibeles Plein.

We rijden voornamelijk op fietspaden, voetgangersgebieden en parken en we maken natuurlijk stops voor foto's en een drankje. U zult deze geweldige ervaring nooit vergeten.

Belangrijke informatie:
- De tour is in het Engels
- De ticket is ALLEEN geldig op de gereserveerde datum.
- Nov 
Gelieve 15 min. voor vertrektijd aanwezig te zijn. 

- Let er a.u.b. op dat deze tour op aanvraag is en dat het tot 48 uur duurt om deze bevestigd te krijgen. 

- Let er a.u.b. op dat de tour op het laatste moment wegens slecht weer geannuleerd kan worden, we zullen ons best doen om alternatieve dagen aan te bieden!

- Kinderen onder de 14 jaar kunnen niet aan de tour deelnemen.

- Deelnemers moeten de mogelijkheid hebben om specifieke bewegingen te maken zoals trappen op- en afklimmen zonder begeleiding.
- We raden het aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen. De tours kunnen in de regen of in zonneschijn plaatsvinden, draag dus weerbestendige kleding en geschikte schoenen. Regenjassen en Helmen,zijn wanneer nodig en op aanvraag gratis voorhanden.

- De fietstour start en eindigt bij Madrid Cycling Tour/Trixi.!

Bestel

don, 25 jul 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Live gids

Duur: 3 uur

Routebeschrijving

Madrid Fietstour

Adres
Avenida de Menéndez Pelayo, 9 28009 Madrid España

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!